Grekisk butik

Grekisk butik

Välkommen till vår Grekiska butik mitt i Stockholms hjärta! Här kan du fördjupa din shoppingupplevelse med vårt imponerande utbud av produkter, som du annars skulle finna på vår digitala plattform. Men hos oss, får du en extra dimension av personlig service och möjligheten att ha äkta ansikte mot ansikte-konversationer om mat. Vi har noggrant handplockat vårt sortiment för att tillgodose alla smaker och behov. Oavsett om du är en hängiven matentusiast eller helt enkelt letar efter dina vardagsfavoriter, så har vi något som passar dig. Så varför inte avlägga oss ett besök? Njut av den mysiga atmosfären och upplev glädjen i att handla mat medan du samtidigt har möjligheten att diskutera, dela idéer och låta dig inspireras. Vi ser fram emot att möta dig personligen! Hitta till oss här.

Om oss & vår Grekisk butik i Stockholm

Vi grundare har våra rötter i Grekland och vi är uppväxta med mat som en central del av våra familjer. Vi har alltid njutit av måltider med en mängd olika rätter på våra middagsbord, och mat har alltid betytt mycket för oss.

På DELIHEM säljer vi unika och läckra matprodukter. Vårt sortiment består främst av grekiska produkter, men vi letar alltid efter nya och spännande produkter att lägga till i vårt utbud. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter som återspeglar vår kärlek till mat.

Vårt sortiment växer ständigt, så håll utkik på vår hemsida för nyheter och uppdateringar. Du kan också prenumerera på vårt nyhetsbrev för att vara bland de första att få veta om nya produkter och specialerbjudanden.

Medelhavsprodukter i vår livsbutik

Medelhavskost utgör en näringsmässigt gynnsam matvanor som härstammar från länder som omger det solkyssta Medelhavet. Den hänför sig till en variationsrik kost där vissa framträdande komponenter inkluderar fisk, olivolja, nötter, frukt, grönsaker, fullkornsprodukter, samt sparsamma portioner av mejeriprodukter, kött och sötsaker. Den långa historien av denna matkultur har resulterat i dess erkännande för att föra med sig en rad hälsomässiga fördelar, och som sådan, kan den vara en hjälpande hand för att upprätthålla en balanserad och sund livsstil.

En framstående fördel med medelhavskosten är dess förmåga att dämpa inflammation i kroppen. De ingredienser som utgör grunden i denna diet, såsom antioxidantrika livsmedel och omega-3-fettsyror, har visat sig effektiva i att minska den typ av inflammation som kan vara en katalysator för en rad olika hälsoproblem.

Förutom att minimera inflammation kan medelhavskosten också vara vägledande i att upprätthålla en hälsosam vikt. Den är rik på kostfiber och hälsosamma fetter, vilket i sin tur hjälper till att skapa en känsla av mättnad som varar längre och därmed kan minska trangen efter mindre nyttig mat. Dessutom är maten som ingår i denna diet enkel att kombinera med regelbunden fysisk aktivitet, vilket kan vara en viktig faktor för att bevara en hälsosam vikt. Vi har stort utbud av Grekiskt bergste, oliver, olivolja kallpressadhonung, kryddor, kakor, salladskrydda, kaffe & Te, Oregano
Följ oss gärna på Instagram!

Butikens öppettider:
Måndag - Fredag kl. 10 - 18.
Lördag - kl. 11 - 16.
Söndag - Stängt.

Adress: Pipersgatan 32, 112 28 Stockholm

Produkter